TÜRKİYE HURDACILIK

TÜRKİYE HURDACILIK
TÜRKİYE HURDACILIK Hande
Reklam

TÜRKİYE HURDACILIK

Metal, kağıt, plastik, eski cam gibi kullanım işlevini yitirmiş ve kullanılmaz hale gelen birçok eşyanın bir ücret ödendikten sonra toplanıp tekrar kullanılabilir hale getirilmesi sürecinde uygulanan tüm işlemleri kapsar. Hurdacıların çöplerinden toplandığı iddia edilen hurda metallerin çoğu, pazardan ücret karşılığında satın alınır. Elbette amatör hurda toplayıcıları çöpten hurda toplar ve işi düzgün yapan profesyonel hurdacılara ve bu atıkların ticaretine ait depolara geri satarlar. Bu hurda depolarından toplanan hurdalar belirli bir miktara ulaştığında işlenmek üzere geri dönüşüm tesislerine götürülür. Bu tesislerde temizleme ve ayırma işlemleri yapılır. Daha sonra geri dönüşüme uygun olanların toplumda yeniden kullanılması için çeşitli süreçlerden geçmesi gerekir. Hurdacı denilince Türkiye genelinde akla gelen ilk firma Türkiye Hurdacılık olmaktadır.

HURDACILIĞIN EKONOMİYE KATKISI

Ülke ekonomisine sağladığı katma değer sayesinde hurda demir çok önemli bir iş ve elde edilen gelir küçümsenemeyecek kadar iyi. Türkiye'de profesyonel hurda ticaretinin mevcut koşullarda yapıldığını söylemek zor olsa da büyüyen bir meslek ve büyümeye açık. Hurda metal işi amatör olmasına rağmen artık saygın bir iş haline geldi. Hurda kelimesi bir yerde bir konu olduğunda, genellikle hurda metal akla gelir. Örneğin hurda metal, hurda alüminyum, hurda bakır, hurda krom ve sarı hurda bu metallerden bazılarıdır. Hurda kağıt, ülkemizde son yıllarda popüler hale gelmesine rağmen, kısa sürede hurda sektöründe önemli bir yer edinmiştir. Bu hurda işinden ve işinden çok para kazanmak mümkündür. Geri dönüşüm endüstrisinin gelişmesi nedeniyle herhangi bir şekilde geri dönüştürülebilen herhangi bir ürün çöpe atılabilmektedir.

HURDA ENDÜSTRİSİ

Hurda metal endüstrisinin söylemesi basittir, ancak endüstri bazında kapsamı çok geniştir. Çok geniş  alanın yanı sıra küçük alan, büyük arazi de ticareti yapılabilir. Örneğin hurda kamyon veya araba gibi araçların kazınabileceği geniş yüzeyler tercih edilmelidir. Buna karşılık, büyük ölçekli ve sahadaki önemine rağmen, daha az yer ve alan gerektiren hurda kağıt, daha küçük parsellerde bile uygulanabilir.

Hurda satmak istediğinizde firmamız Türkiye Hurdacılık ile iletişime geçebilirsiniz. Bizlere günün her saatinde ulaşım sağlayabilir ve hurdalarınızı değerlendirebilirsiniz. Her zaman en yakın hurdacı firması olarak çalışıyoruz. www.turkiyehurdacilik.com sitemizden bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı