Trabzonspor Gol Kralını Kaptı

Trabzonspor Gol Kralını Kaptı
Trabzonspor Gol Kralını Kaptı Hande
Reklam

Trabzonspor Gol Kralını Kaptı

Karadeniz fırtınası bir transferini daha başarıyla gerçekleştirdi. Bonservisi Lorient kulübünde bulunan ve geçtiğimiz sene Süper Lig’de Kasımpaşa forması giyen Umut Bozok, Trabzonspor’a katılıyor. Tipobet Bordo-mavili kulübün hem bonservisini elinde bulunduran Lorient ile hem de Umut Bozok ile anlaştığı bildiriliyor.

Gol Kralı Umut Bozok

Umut Dilan Bozok, 1996 yılının 19 Eylül günü Fransa'da bulunan Saint-Avold şehrinde dünyaya geldi. Etoile Naborienne kulübünün altyapısında futbola başlayan Umut Bozok daha sonra Metz altyapısına geçti. Fransa liglerinde Nimes, Lorient ve Troyes kulüplerinin de formalarını giyen futbolcu en son Kasımpaşa’da kiralık olarak oynadı. Kasımpaşa’da kiralık olarak oynadığı geçen sezon tam 20 gol atarak Süper Toto Süper Lig’in gol kralı oldu. Gol kralı olmasıyla da birçok takımın radarına girdi.

25 yaşında ve 1.78 boyunda olan forvet oyuncusu Türkiye Milli Takımı bünyesinde alt yaş kategorilerinde de 11 kez milli takım formasını giydi. UEFA’nın Uluslar C Ligi 1. Grup'ta, A Milli Futbol Takımı’mızın oynayacağı 4 maç için de aday kadroya çağırıldı. Tipobet giriş adresi ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle kadrodan çıkarıldı ve bu maçlarda forma şansı bulamadı. 2023 yılına kadar kulübü Lorient ile sözleşmesi bulunan Umut Bozok’un şu anki değeri 5 milyon euro olarak söyleniyor.

Artık Trabozon’un Golcüsü

Bordo-Mavili kulübün transfer için 15 Haziran tarihinde ilk teması sağladığı söyleniyor. Farklı takımların da oyuncu ile sözleşme yapmak istemesi sebebiyle bazı olumsuz durumlar oluşsa da Trabzonspor forvet oyuncusunun kulübü ile anlaşma sağladı. Anlaşmaya göre 2 milyon euro ve yanında ek bonuslar karşılığında Umut Bozok transferi gerçekleşecek. İstanbul’da gerçekleşecek bir görüşme ile transferin resmiyete kavuşması bekleniyor. Karadeniz fırtınasının oyuncuyla imzalamayı planladığı sözleşmenin de 3 yıllık olduğu aktarıldı.

Tipobetbahisyap.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı