RABİA ALPARSLAN 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

RABİA ALPARSLAN 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!
RABİA ALPARSLAN 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!! Hande
Reklam

          RABİA ALPARSLAN 2022 GOLD MOON AWARDS’TA!!!

 

            Yılın En İyi Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Yılın En İyi Güvenilir Güzelliklik Merkezi                                                             

           Müşteri referansıyla ilerleyen, merkez güvenilirlik konusunda örnek gösterilerek;  en iyilerin yer aldığı Gold Moon Awards ödül töreninde aday gösterilen Rabia Alparslan Yılın En İyi Kalıcı Makyaj Uzmanı ve Yılın En İyi Güvenilir Güzellik Merkezi seçildi.

          RABİA ALPARSLAN KİMDİR?

      Ankara doğumlu olan Rabia Alparslan Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun oldu.  Sektörde  bilinçli çalışma insanların ihtiyaçları kadar onlara hizmet sunma ticari bakış açısından uzak, kişi memnuniyetini ve referans müşteri network  oluşturmayı hedefleyen güven odaklı çalışma ve  kişiye özel butik ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yola çıkmıştır. Ve bu anlayışla Ankara’nın güzellik sektöründe öncü isimlerinden biri olarak GOLD MOON AWARDS’ta bu ödüle layık görülmüştür.

       Rabia Alparslan kalici makyaj ve guzellik  sektörüne ressamlıktan geçiş yapmıştır.  Sanatsal ve etik bakış açısını tüm işlemlerine yansıtan Rabia Alparslan bu yolda kaliteyi kucaklayan bir felsefeyle hareket ediyor. 2 cocuk annesi olan  Alparslan ressamlığının yanı sıra tüplü dalış, binicilik gibi keyifli hobiler ile hayatı dolu dolu yaşamayı çok sevdiğini belirtiyor. Başarıyı ise dengede kalmak ve vazgeçemeye bağlıyor.

      Kalıcı makyaj uygulamalarının tamamı G5 ve Lenf Drenaj kirpik lifting, cilt bakımı leke ve akne bakımı yapılmaktadır. Ankara'nın gözde semtlerinden olan Çukurambar’da donanımlı Güzellik  Merkezi'nin de sahibidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı