Kuaför Aşkın, Aveda ve Cilt Bakımı

Kuaför Aşkın, Aveda ve Cilt Bakımı
Kuaför Aşkın, Aveda ve Cilt Bakımı Hande
Reklam

Kuaför Aşkın, Aveda ve Cilt Bakımı

Dünyanın pek çok ülkesinde kullanılan Aveda ürünleri kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilmektedir.

Aveda yüzde yüz doğaldır ve sağlık açısından hiçbir kimyasal madde içermemektedir. Bu gibi oldukça önemli özelliklerinin yanı sıra ortaya koyduğu etkili performans ile de kadınları kendine hayran bırakan ürün yelpazesine sahiptir.

Ülkemizde de son derece merak uyandıran ürün çeşitliliğine sahip olan Aveda kuaför Aşkın kalitesi ile Mersin Akdeniz’de müşterileri ile buluşmaktadır.

Aveda marka ürünleri kullanmaya başlayan kuaför Aşkın ürünün doğal yapısı ve son derece etkili performansı ile kadınların vazgeçilmezi olacağı hakkında görüş belirtmektedir.

 Avede Cilt Bakım Ürünleri.

550’nin üzerinde ürün çeşitliliği ile kozmetik ve kişisel bakım alanında hizmet veren marka, kuaför Aşkın tarafından kullanılmaktadır. Saç ve makyaj ürünlerinin yanı sıra cilt bakım ürünlerinde de son derece iddialı olan marka kadınlar tarafıından ilgi grmektedir.

Cilt temizleme ürünleri, yüz toniği, yüz maskesi, göz kremi, dudak bakımı, cilt nemlendirici ve daha pek çok Aveda ürününü kullanan salon Aşkın, uygulamış olduğu bakım yöntemleri ile kadınların ciltlerinin çok daha bebeksi ve sağlıklı görülmesini sağlamaktadır. Bunda Aveda’nın doğal olmasının rolü çok büyüktür.

Günün yorgunluğunun ve stresinin etkileri özellikle yüz hatların ortaya çıkmaktadır. Yanlış ürün kullanımı ile yapılan makyaj da cildi yıpratmakta ve yaşlanmasına neden olmaktadır. Kuaför Aşkın’ın profesyonel bakım uygulamalarının Aveda gibi son derece sağlıklı ürünler ile birleşmesi neticesinde kadınların ihtiyacı olan yüz bakımı hijyenik bir şekilde gerçekleştirilmektedir.

Kaynak:https://www.instagram.com/kuafor.askinhortum/

 

 

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 11 Ekim 2023
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı
Trabzon Nöbetçi Eczaneleri 10 Ekim 2023 Salı