Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SEMİCENK- Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın

SEMİCENK- Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın

admin admin -
6 0

SEMİCENK- Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın

Müzik dünyasında genç ve yeni sesler çıkardıkları albümler ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Semicenk işte bu genç ve başarılı şarkıcılardan biri olarak tanınmaya başlandı. Semicenk birçok albüm çıkarmıştır. Bu albümler içerisinde Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın mp3 indir yazarak  bu başarılı albümü izleyip dinleyebilirsiniz. Semicenk kısa sürede başarıyı yakalamış genç şarkıcılar arasında yerini almış bulunuyor.  Şarkıcının birçok başarılı albümü internet ortamında milyonlarca kez dinlenmiştir.

Semicenk’in çıkardığı son albümü ise 6 Mayıs 2022 tarihinde Herkes Gibisin şarkısıdır. Bu en son çıkan albüm çok sayıda kişi tarafından indirilmiştir. Semicenk sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan şarkıcılar arsında yer almaktadır.  Semicenk’in İnstagram’da 193 bin takipçisinin bulunduğu bilinmektedir. Bu sayı şarkıcının hayran kitlesinin ne kadar büyük olduğunu da göstermektedir.

Semicenk Kimdir?

Sesi ve albümlerinin kalitesi ile çok başarılı günler yaşayan Semicenk müzik dünyasında 2019 yılında çıktığı O Ses Türkiye programında parlamıştır. Sesi ile jüri üyelerinin dikkatini çeken Semicenk Hadise’nin takımında yarışmıştır. Bu yarışmada yarı finale kadar gelen şarkıcı bir anda müzik piyasasının aranan şarkıcılarından biri olmuştur. Semicenk indir yazarak şarkıcının eserlerini rahatlıkla dinleyebilirsiniz.

Semicenk asıl adı ile Cenk Baş Ordu doğumludur. Şarkıcı çıktığı yarışmadan sonra müzik kariyerini başarılı şekilde sürdürmeye devam etmiştir. Kısa sürede birçok başarılı adım atan Semicenk ayı zamanda tanınmış şarkıcılarla düet albümler çıkarmıştır. Funda Arar, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali gibi başarılı şarkıcılarla Semicenk albümler yapmıştır.

Semicenk’in Çıkardığı Albümler

Müzik dünyasına birçok başarılı eserler veren Semicenk’in çıkardığı albümler çok sayıda dinlenmiştir. Şarkıcının eserlerini indir yazarak bu şarkıları istediğiniz kadar dinleyebilirsiniz. Bu albümler arasında Herkes Gibisin, Düşer Aklıma, Unutmak Öyle Kolay Mı Sandın, Kalbim Usandı, Yüzü Tanıdık Değil, Funda Arar ile çıkardığı Al Sevgilim, Ziynet Sali, Ilkan Gunuc ile çıkardığı Bozulmuş Kalbim, Mustafa Ceceli ile çıkardığı Dayan albümlerini çıkarmıştır.

İnternet platformlarında ücretsiz olarak indirilen bu şarkılar en çok beğenilen şarkılar arasında yer almaktadır. Semicenk bu başarılı kariyerine yeni albümlerle devam edecek şarkıcılar arasında bulunuyor.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir