Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. İstanbul Bakırköy’de Özel Lazer Epilasyon Merkezi: Laser Time Florya

İstanbul Bakırköy’de Özel Lazer Epilasyon Merkezi: Laser Time Florya

admin admin -
5 0

İstanbul’un Bakırköy semtinde, özellikle lazer epilasyon konusunda uzman bir merkez arayışında olanlar için büyük bir haberimiz var! Şenlikköy, Çatal Çk. No:17 D:1 D2 adresinde yer alan Laser Time Florya, sadece lazer epilasyon hizmeti vermektedir. Hem hijyen hem de kaliteyi bir araya getirerek Florya’da lazer epilasyon deneyiminizi en üst düzeye taşıyor.

 

Ülkemizde lazer epilasyon işlemi genellikle güzellik salonlarında, hastanelerde, kliniklerde hatta bazen kuaförlerde bile yapılabiliyor. Fakat bu işlemin hijyen kurallarına uygun yapılması, kıl türüne göre özel cihazlar kullanılması ve bu cihazları kullanan kişilerin eğitimli olması oldukça önemlidir.

Laser Time Florya’nın farkı burada devreye giriyor. İşletmede kullanılan son teknoloji lazer epilasyon cihazı, 3 gerçek dalga boyu bir arada olan Alexandrite (755nm) + ND:YAG(1064nm) + YAG (808nm) teknolojisiyle donatılmıştır. Bu özellik, hem tedavi sürecini hızlandırıyor hem de epilasyon sonuçlarını maksimuma çıkarıyor.

Bakırköy’de ve civar semtlerde lazer epilasyon yaptırmayı planlayan herkes için Laser Time Florya, hijyenik ve uzman bir hizmet sunuyor. Detaylı bilgi ve randevu için +90 545 790 15 16 numarasından iletişime geçebilirsiniz. Lazer epilasyon konusunda kalite ve güvence arıyorsanız, doğru adresi buldunuz!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir