Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Teknik Çeviri Hizmeti Fiyatları

Teknik Çeviri Hizmeti Fiyatları

admin admin -
6 0

Teknik Çeviri Hizmeti Fiyatları

 

Apostil onaylı olarak herhangi bir ülkenin resmi diline çevrilecek olan belgenin uzman yeminli tercümanlar tarafından tercüme edilmesi büyük önem taşır. Kaymakamlık ya da Valilik üzerinden yürütülen bu sistem tercümanlık büroları ile daha kolay ve hızlı erişilebilir hale gelir.

 

Yurt dışından ülkemize giriş yapan onaysız belgelerin apostil işleminin gerçekleştirilmesi gereklidir. Ulusal ya da uluslararası mecralarda yaşanabilecek yasal krizlerin önüne geçebilmek için sunulan çeviri faaliyetleri yeminli tercümanlar eşliğinde noter onaylı olarak gerçekleştirilir.

 

Teknik Çeviri Hizmeti Ücretleri

 

Ülkemizde daha çok tercih edilen teknik çeviri hizmetleri bilimsel olarak alanında yetkin dil uzmanları tarafından sağlanır. Çeviri hizmetlerinde uzmanlığın maliyeti de teknik çeviri fiyatları belirlenirken hesaba katılır. Uzman tercümanlık hizmeti literatüre uygun doğru terimleri teknik olarak aslına uygun şekilde çevirebilmektir.

 

Teknik Tercümanlık Hizmeti Fiyat Listesi

 

Teknik tercüme kapsamı içerisinde yer alan madencilik, otomotiv, elektronik, inşaat veya lojistik sektörleri başta olmak üzere profesyonel ar-ge çalışmalarında kullanılan raporların çeviri hizmeti ile teknik şartnameler sayılabilir.

 

İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça, Rusça gibi farklı dillere yönelik sunulan teknik çeviri hizmetleri fiyat bilgisi her yıl belirlenen ortak ücret dahilinde yasal olarak netleştirilir.

 

Teknik Çeviri Alanları Nelerdir?

 

Teknik tercüme alanları arasında yerini alan teknik katalog tercüme faaliyetleri başta olmak üzere servis bakım kitapçıkları, makine ve cihazların katalog taraması, ekipman ve cihazların bakım onarım belgeleri ile üretim ya da imalat cihazlarının tercümesi talep edilebilir.

Çeviri talepleriniz ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için www.okeanostercume.com.tr web sitemizi ziyaret edebilir veya 0212 221 45 21 ve 0553 910 31 32 numaralı MOBİL / WHATSAPP / TELEGRAM hattımız aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir