Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama

Emekli maaşı banka promosyonu sorgulama

admin admin -
3 0

2024 ocak ayı emekli maaşı banka promosyonları, emekli olmaya hak kazanan kişilerin gündeminde yer almaya başladı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor ve karşılığında bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücreti alabiliyor. Yeni yıl itibarıyla ise birçok banka emekli promosyonlarında güncelleme yapmaya başladı.

Emekli maaşlarına yapılan zamlarla birlikte, 2024 ocak ayında ING Türkiye ve Türkiye Finans promosyon tutarını 15 bin TL’ye güncelledi.

Bu doğrultuda ING Türkiye ve Türkiye Finans’a emekli maaşını taşıyan emekliler 15 bin TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabilecek.

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir