Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Gözde Çelikel Coldwell Banker’da A Plus oran ile işe başladı.

Gözde Çelikel Coldwell Banker’da A Plus oran ile işe başladı.

admin admin -
2 0

52 ülkede faaliyetlerini sürdüren Coldwell Banker, uluslararası deneyimini Türkiye’de sürdürüyor. Bu noktada ülkemiz içinde oldukça önemli olan Coldwell Banker oldukça da popüler. Cokdwell Banker sayesinde hayatı değişen bir isim de Gözde Çelikel. Coldwell Banker’a Plus oran da başlayan Gözde Çelikel yatırımcılara güven sağlayarak kendini çok kısa sürede kanıtladı. İşe yeni başlayan fakat buna rağmen A plus oranı ile başlayan isim kendini kanıtlamaya çalışıyor.

Coldwell Banker ile gayrimenkul ve franchising satışı konusunda uzman bir kadro kuruldu. Bu kadroya girmenin de oldukça zor olduğunu belirten firma Gözde Çelikel içinde oldukça önemli. Kariyeri için oldukça önemli bir adım attığını belirten Gözde Çelikel, “Dünya piyasasında önemli işler yapan bir yerde çalışmak oldukça sorumluluk isteyen bir konu. Çünkü ülkemizde de bunu en iyi şekilde göstermemiz gerekir. Bu noktada disiplinli bir çalışma ile kısa sürede yatırımcılarıma destek olmak istiyorum. Bu işe yeni başladım fakat kısa sürede ne yapmam gerektiğinin farkındayım. Tabi bu noktada firmada bana güvenmeyi tercih etti. Bunu yaparken çok çalışmanız gerektiğini ve sorumluluklarınızı bilmeniz çok önemli. Ben de bu motivasyon ile çalışıyorum. ”diyerek yeni işi hakkında konuştu. 

Teknolojinin tüm olanaklarını kullanan, takip eden, geliştiren ve uygulayan bir marka olan Coldwell Banker, dünyada olduğu gibi Türkiye’de yatırımlarına hiç hız kesmeden devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir