Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Turizmin bilinen ismi Ayşen Kurt kimdir?

Turizmin bilinen ismi Ayşen Kurt kimdir?

admin admin -
11 0

Turizmin bilinen ismi Ayşen Kurt kimdir?

Antalya’nın tanınmış turizmcilerinden biri olan Ayşen Kurt, 2023 Genel Seçimleri için İYİ Parti’den milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bursa’nın Karacabey ilçesinde 1984 yılında doğan Kurt, uluslararası alanda eğitim aldıktan sonra Antalya’da iş dünyasına adım atmıştır.

Kurt, yaptığı açıklamada, “Gelecekte evlatlarıma gururla anlatacağım bir Türkiye istiyorum.” diyerek duygularını dile getirdi. Ticaret ve iş dünyasının önemli kuruluşlarından DEİK ve ANSİAD’a üyelikleri bulunan Kurt’un, siyaset sahnesine adım atarak Antalya’nın ve ülkenin geleceğine katkı sağlama amacı bulunmaktadır.

Antalya iş dünyasının parlayan yıldızlarından biri olarak tanınan Ayşen Kurt, siyasette de etkin rol alarak Antalya’nın ve ülkenin sesi olmayı hedefliyor. Kurt’un, ticaret ve turizm alanındaki deneyimi ve vizyonu, Antalya’nın potansiyelini daha da yükseltme yolunda önemli bir motivasyon kaynağı olarak görülüyor.

Sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanan Kurt’un, Twitter’da 4000’den fazla takipçisi bulunmakta ve Instagram’da ise 12 binden fazla takipçisi vardır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir