Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Elazığlı Gururumuz Murat Yıldırım: “Miami CarWash ile Avrupa’ya Açılıyoruz!”

Elazığlı Gururumuz Murat Yıldırım: “Miami CarWash ile Avrupa’ya Açılıyoruz!”

admin admin -
5 0

Murat Yıldırım ile Miami Car Wash’ın başarısını ve gelecek planlarını konuştuk:

Röportaj:

– Murat Bey, bize biraz kendinizden bahsedebilir misiniz?

1991 Elazığ doğumluyum. 2003 yılında Hollanda’ya göç ettim. İlk olarak bir oto yıkama şirketinde çalışmaya başladım. Daha sonra kendi işimi kurmaya karar verdim ve 2016 yılında Miami Car Wash’ı kurdum.

– Miami Car Wash‘ı nasıl kurdunuz?

Kendi birikimlerim ve ailemin desteğiyle Miami Car Wash’ı kurdum. Başlangıçta çok zorlandım. Fakat pes etmedim ve çok çalıştım. Kısa sürede müşterilerimizin güvenini kazandık ve bölgenin en çok tercih edilen oto yıkama firmalarından biri haline geldik.

– Miami Car Wash’ın başarısının sırrı nedir?

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için her zaman en son teknolojiyi kullanıyoruz. Kullandığımız ürünler doğa dostudur ve araçlara zarar vermez. Ayrıca, mobil uygulamamız sayesinde müşterilerimiz randevu alabilir ve işlemlerini kolayca takip edebilir.

– Miami Car Wash’ın gelecek planları nelerdir?

Yakın zamanda Almanya ve Türkiye’de yeni bayiler açmayı planlıyoruz. Hedefimiz Miami Car Wash’ı Avrupa’nın en büyük oto yıkama zincirlerinden biri haline getirmek.

– Girişimcilik hayali kuran gençlere ne gibi tavsiyeleriniz var?

Pes etmeden çok çalışmaları ve hayallerinin peşinden koşmaları. Girişimcilik zor bir yol ama inanıyorum ki her şey çok çalışmayla aşılabilir.

– Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Bana ve Miami Car Wash’a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. Başarılarımızı sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum.

Murat Yıldırım’ın başarı hikayesi, girişimci ruhun ve sıkı çalışmanın neleri başarabileceğinin güzel bir örneğidir. Kendisini ve Miami Car Wash’ı tebrik ediyor, gelecek planlarında başarılar diliyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir