Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Deniz Usta Meşhur Manisa Kebabı: Yılın En Lezzetli Kebap Restoranı, Deniz Topal ise ‘The Best Chef Innovation Award’

Deniz Usta Meşhur Manisa Kebabı: Yılın En Lezzetli Kebap Restoranı, Deniz Topal ise ‘The Best Chef Innovation Award’

admin admin -
3 0

Deniz Usta Meşhur Manisa Kebabı: Yılın En Lezzetli Kebap Restoranı, Deniz Topal ise ‘The Best Chef Innovation Award’

 

Uluslararası Altın Medya Ödülleri’nde, gastronomi dünyasının önemli isimleri arasında yer alan Deniz Usta Meşhur Manisa Kebabı, “Yılın En Lezzetli ve Kaliteli Kebap Restoranı” ödülüne layık görüldü. Deniz Usta’nın eşsiz lezzetleri ve kaliteli hizmeti, bu prestijli ödülle bir kez daha takdir edildi. Aynı törende, yenilikçi yaklaşımı ve mükemmel lezzetleriyle dikkat çeken şef Deniz Topal ise “The Best Chef Innovation Award” ile ödüllendirildi. Deniz Topal’ın yaratıcı dokunuşları ve benzersiz tarifleri, gastronomi dünyasında büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Bu ödüller, Deniz Usta ve Deniz Topal’ın alanlarındaki üstün başarılarını bir kez daha kanıtlıyor.

 

Ramonder Ana Sponsorluğunda, ünlü organizatör Enes Furkan BİLGİÇLİ imzasıyla, her yıl gerçekleştirilen, Uluslararası çapta sanat, basın, magazin, iş ve cemiyet dünyasının enlerinin buluştuğu Altın Medya Ödüllerinin bu yıl 5.si Green Park Pendik Convention Center Hotel ’de görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

 

Gecede sunuculuğunu yapımcı ve sunucu Esin Yum ve Enes Furkan Bilgiçli’nin üstlendiği Uluslararası başarılar ödülle taçlandı. Gecenin Kırmızı Halı Sunuculuğunu ünlü model ve mankenler Pınar Güve, Ecem Gül ve Sanatçı Nilay Dorsa üstlendi.

 

Türk Sanat Müziğinin Efsane Sesi Yılmaz Morgül’ün ‘Yapay zekaya hayır’ temalı iskelet kostümü ve pankartı geceye kırmızı halıda damga vurdu damga vurdu. Yılmaz Morgül şarkılarıyla Green Park Otel’de gerçekleştirilen gecede Yılın en güvenilir sanatçısı ve Yılın TSM sanatçısı ödülüne layık görüldü.

 

Gece’de Yılmaz Morgül,  Nermin Öztürk, Klass Magazin, Muammer Kapucoğlu, Seda Üren, Hakan Solaker, Erkal Sonel, Kemal Cenk İçten, Tuğba Ekinci, Nadide Sultan, Kadir Ezildi, Tahir Uçar, Cansel Ayanoğlu, Nilay Dorsa, Ozan Aslan ve Sevtuğ Kasağbaşoğlu gibi ünlü isimler Altın Medya Ödülüne layık görüldü.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir