Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Günnur Gültekin Ülkemizdeki Bayanlar Ticarete Atılmalı

Günnur Gültekin Ülkemizdeki Bayanlar Ticarete Atılmalı

admin admin -
5 0

Günnur Gültekin Ülkemizdeki Bayanlar Ticarete Atılmalı

 

Ben dedemden gördüm. Para ve rızık ticarettedir derdi hep. Yazları balıkesirde tatile gittiğimizde limonata satardım. Paraya ihtiyacımız yoktu ama dedem ticareti öğretti diyen başarılı iş insanını yakından tanıyalım.

Aile şirketimiz ülkemize en çok vergi veren ilk bin şirketten birisidir. Alın terimiz ile ülkemize yatırım yapmaya devam ediyoruz. Daima Cumhurbaşkanımızın yanında duruyoruz. Hedefimiz doları düşürmek değil hedefimiz Tlye değer kazandırmaktır diye  Başarılı İş Kadını Günnur Gültekin kimdir yakından tanıyalım. Günnur Gültekin 2010 yıllarında her ne kadar adını oyunculuk üzerine duyurmuş olsa Günnur Gültekin aynı zaman aile şirketinin tek varisidir. Başarılı iş kadını Günnur Gültekinin eğitim hayatına hep birlikte göz atalım.

İlk okulu başarılı ile tamamlayan Günnur hanım Lise eğitimine ülkemizin en prestijli lisesi olan Galatasaray lisesini kazanmıştır. Ailesinin ve arkadaşlarının Günnur hanımın Galatasaray lisesini kazanması pekte şaşırtmamıştı aslında. Üniversite eğitiminde ise 2007 Boğaziçi üniversitesi Finans mühendisliği kazandı.

Bu başarıların ardından ise yurtdışından bir eğitim bursu kazandı.Amerika’da 2012 the university of cambridge Uluslararası dış ticareti kazandı.

Ailem dedemden ve kurtuluş savaşından bugüne ülkemize hizmet ediyor. Reklam yapmayı sevmiyoruz ama daima ülkemiz için cebimizdeki son kuruşa kadar severek ve isteyerek harcamaktan asla ama asla geri durmuyoruz.

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir