Ajans Dolunay Trabzon Haberleri

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik Kapı Sistemleri

admin admin -
4 0

Otomatik Kapı Sistemleri

Otomatik kapı sistemleri, günlük hatta giriş ve çıkışın yoğun olduğu alanlarda karşımıza çıkmaktadır. Bu tarz Record fotoselli kapı sistemlerinin sunduğu avantajlar, güvenlik, enerji tasarrufu ve modern görünümü sağlamaktadır.

Otomatik algıya sahip olan Record kapı, yan taraflara doğru kayar bir yapıdadır. Sistemik bir şekilde çalışarak kullanım kolaylığı sunan elektrikli bir tasarım ürünüdür. Teknoloji ile uyumlu olan bu kapılar otel, mağaza, ofis, hastahane ve market gibi alanlarda yer alması sayesinde insan kuvvetine gerek duyulmadan kullanılmaktadır.

İstanbul Türkiye Marmara Bölge Distribütörü olarak sektörün öncülerinden birisi olan CEMEKS Otomatik Kapılar İsviçre menşeili Record mekanizma sistemlerini müşterileri ile buluşturmaktadır. Dünya genelinde kullanımı son derece yaygın olması ile birlikte Türkiye’ye alanda ilk ithalatı yapan firmadır. Geçmiş yıllarda Otomatik kapı sistemlerinde , APRIMATIC, MANUSA, DELMA, SMART DOOR, ORYXER ve INDUS gibi önemli markalar ile iş birliği sağlanmıştır.

Balıkesir, Bursa ve Kocaeli gibi sanayinin gelişmiş olduğu bölgeler olmak üzere pek çok şehre CEMEKS Otomatik Kapı olarak hizmetlerimiz bulunmaktadır. Marmara Bölgesi içerisinde firma olarak kaliteli ve güvenli ürünler sunmak her daim hedeflerimiz arasındadır.

Automatic Door Çalışma Prensibi Nasıldır?

Otomatik kapı sistemleri çalışma prensibi olarak birbirinden farklı sistemlerden oluşmaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte fotosellilerin kullanımı sayesinde kapılara enerji aktarımı olmaktadır. Dünya genelinde fotosellere bağlı olarak kullanılan kapı sistemleri oldukça fazladır. Bu tarz kapı sistemleri ile modern çağın kapısı sizlere açılmaktadır.

Özel sensör sistemleri eşliğinde çalışan record folding (kayar katlanır) kapı sistemleri, kapıya yaklaşan kişileri veya varlıkları algılamaktadır. Kapı sistemine yaklaşan kişiler veya varlıklar olduğunu varsayarak hareket geçmektedir. Düşük voltaj olarak gönderilen elektrik sinyalleri radar odaklıdır.

Record döner kapı ve benzer kapılar için özel motor sistemleri ile birlikte kullanılır. Bu motorlar aracılığı ile kapıların açılma hızı ve açılma oranı kişiler tarafından ayarlanabilmektedir. Sistemin özelliklerinden olan basınç sensörü, kızılötesi ışın, mikrodalga, uzaktan kumanda ve manyetik cisim aracılığı ile kapıların otomatik bir şekilde açılıp kapanması sağlanmaktadır.

Otomatik Kapı Sistemleri Modelleri

Record otomatik kapı sistemleri ileri teknoloji kullanılarak CEMEKS Otomatik Kapı Firması tarafından farklı modeller ile birlikte ithalat ve üretim yapmaktadır. Dikkat çeken tasarım ve mühendislikteki kapı sistemleri ile modern tarzın keyfini sunmaktayız.

Record sliding door ve benzer modeldeki kapılarımız basit kapı hizmeti sunmanın yanı sıra güvenlik ve konfor gibi alanlarda da hizmet sunmaktadır. Cam çeşitliliği ve kalınlığı başta olmak üzere profillerin tasarımı, profillerin kalitesi ve kayar kapı modeli gibi farklılıklar sunabilmekteyiz.

Record STA 20

Record STA 20 mekanizma modelleri ile inşaat ve mimarlık sektörüne oldukça geniş bir alan açmaktadır. Klasik kayar kapı olarak çift ve tek kanatlı bir mekanizmaya sahiptir. Uzun ömürlü olan bu modeller sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Bu nedenledir ki pek çok alanda kullanıma uygun bir sistemdir.

8 mm cama uygun olacak şekilde 30 mm ölçüdeki kanat profiller tasarlanır. Bu ölçülere benzer istenen ölçülere uygun şekilde tasarımların yapılması da mümkündür. Transparan görüntüyü yakalamak amacıyla kişilere özel tasarımlar yapılmaktadır. Çeşitli sistem parçaları ile etkileşime geçebildiği gibi emniyetli bir alan da yaratılmaktadır.

Record DFA 127

Record otomatik kapı sistemleri modellerinden güçlü bir sistemdir. Kapı sisteminin her açılıp kapanmasında gerekli olan güç, enerji ile sağlanır. Her biri ayrı fonksiyonda olan kontrol üniteleri bir uyum içerisinde çalışmaktadır. Yangına dayanıklı hazırlanan profiller sayesinde dünya genelinde onaylı bir sistemdir ve evrenseldir.

Havaalanı, restoran, otel, petrol istasyonları ve ofis gibi benzer alanlarda kullanımı sağlanan bu kapı sistemlerinin montajı da evrensel bir yöntem ile yapılmaktadır. Record 90 derece Kapı sistemleri, enerjiyi depo ederek yay tarafından enerji kullanılır ve bu sayede hareket sağlanır. Kapılar sonuna dek açılıp kapanma imkânı sunmaktadır.

Record FTA 20

Record İstanbul Türkiye Marmara Bölge Distribütörü olan CEMEKS otomatik kapı sistemleri kişilerin güvenliği açısından üretim yapan ve bunu hizmete sunan bir firmadır. Kişilerin tercihi doğrultusunda Record FTA 20 modelini devre dışı bırakma ve aktif etme özellikleri bulunmaktadır. Bu kapılar kayar katlanır olarakta adlandırımaktadır. Prensip olarak otobüs kapı sistemleri ile benzerlik göstermektedir.

Kaçış yollarında bir güvenlik sistemi olarakta sunulan bu kapı modeli, acil durumlar doğrultusunda kapıların yan tarafa doğru açılması sayesinde acil çıkış kapısı amacıyla da kullanılmaktadır. Kaçış ve kurtarma amaçlarına uygun olarak tasarlanan bu model, basınç yolu ile açılan bir sisteme sahiptir. Böylelikle kanatlı olan kapı, bir kaçış ve kurtarma yolu imkânı sağlar.

Record 21x

Record otomatik kapı modellerinden bir diğeri de Record 21x mekanizma sistemidir. İçerdiği özellikler ve tasarım farklılıkları sebebiyle STA20 modelinin bir alt medeli olarkta düşünülür. Yana doğru kayar kapılar olması benzerlerinin arasında en ekonomik kapı sistemi olması Record mekanizma fiyat listelerinde farkını ortaya koymaktadır.

Ergonomik parçalardan oluşmasının yanı sıra diğer pek çok ortak parça ile tamamlanabilmektedir. Bu nedenledir ki servis ve benzeri maliyetleri en az seviyede izlemektedir. Teknolojiyi sessizle buluşturan CEMEKS Otomatik Kapı Sistemleri, tasarımlarına her geçen zaman diliminde yenilerini ekleyerek müşterilerine sunmaktadır.

 

Adres: Zümrütevler Mah. Eski Üsküdar Cad. Ural Sok. No: 9 Maltepe/İstanbul

Webhttps://www.cemeks.com.tr

Email: [email protected]

Telefon 0216 417 50 23

Whatsapp: 905322162460

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir